Werken bij

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
Libéma Beurzen & Evenementen telt 11 gerenommeerde beurzen- en evenementenlocaties waaronder Expo Haarlemmermeer, IJsselhallen Zwolle en Omnisport Apeldoorn. Daarnaast worden door de verschillende organisatiebureaus diverse publieks-, vakbeurzen en (grootschalige) evenementen georganiseerd. Een van deze organisatiebureaus, Libéma Prof Cycling, is verantwoordelijk voor de organisatie van internationale wielerevents zoals het WK Baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn en het EK Veldrijden op het terrein van Autotron Rosmalen. Daarnaast wordt vanuit Neutrale Service technische service geboden tijdens internationale wielerwedstrijden en rondes.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij ter ondersteuning van ons team per direct een:

Projectmanager Wielerevents
(40 uur)

Jouw toekomstige werkplek
Als Projectmanager Wielerevents ben jij binnen Libéma Prof Cycling de organisatorische en regelende spin in het web ten behoeve van onze wielerevents. Je neemt organisatorische en regelende zaken op je, in de aanloop, tijdens en na afloop van onze evenementen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De aansturing van het projectteam (externen, vrijwilligers en partners);
 • Het uitzetten van acties en het volgen van gemaakte afspraken;
 • Het bewaken van deadlines en de (financiële) voortgang van de aan jou toegewezen wielerwedstrijden en events;
 • Het aanbrengen van structuur;
 • Het ondersteunen bij de aanvraag van subsidies, de werving van sponsoren en media partners.

Vanzelfsprekend ben je aanwezig tijdens de verschillende evenementen.
De standplaats van deze functie is Rosmalen.

Wat breng je mee naar deze functie?

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding; bij voorkeur richting Sportmarketing, Commerciële Sporteconomie of International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES);
 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in de organisatie van wielerevents;
 • Je hebt affiniteit met de wielersport;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met een resultaatgerichte, klantgerichte denkwijze en hebt een representatieve uitstraling;
 • Je bent een echte organisator, die zaken tot in detail oppakt, regelt en afhandelt;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je hebt goed cijfermatig inzicht;
 • Je bent stressbestendig, assertief en flexibel inzetbaar (ook in weekenden, tijdens schoolvakanties en in de avonduren).

Wat verstaat Libéma onder ‘de mooiste tijd’?
Kwaliteit, betrokkenheid, een eerlijke en open sfeer, lachende gezichten, professionaliteit en een tevreden gevoel. De invulling van onze locaties en werkwijze van het personeel zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen, dat ze een unieke belevenis ondergaan en meer krijgen dan zij verwachten.

Hoe zorgen wij voor jou?
Naast een uitdagende en verantwoordelijke functie kom je in een dynamische werkomgeving terecht met enthousiaste en gepassioneerde collega’s. Wij bieden een arbeidsvoorwaardenpakket dat gebaseerd is op de CAO Dagrecreatie. Door middel van het introductie- en trainingsprogramma van Libéma, de Libémacademy, maak je snel kennis met onze organisatie en krijg je de mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Solliciteren is mogelijk via de volgende pagina: https://libema.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=24dec6d9-643a-4bff-870e-c9c0e07d90b3. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Martin de Kok.

Graag meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Martin de Kok, Senior Projectmanager Wielerevents op telefoonnummer 06-53926685.

Top